DELICATO
Kaas - Charcuterie - Beenhouwerij - Traiteur - Delicatessen
Home
Contact / openingsuren
Onze Producten
Foto's
Weetjes en tips
Feestfolder : download
Hoofdgerechten

 
Hoofdgerechten

 

Inbegrepen in al onze hoofdgerechten: kroketjes (6 per persoon), puree  of aardappelgratin

 

- Kwartet van schartongrolletjes op Oostendse wijze met garnaaltjes en witte wijn, 

afgewerkt met een vleugje peterselie en fijne groentjes                                 € 16,50/persoon

- Kabeljauwhaasje gelardeerd met Italiaanse ham, begeleid door verse prei,

overgoten met  een verfijnde Chardonnaysaus                                              € 16,50/persoon

- Pannetje van de visser met tongrolletje, zalmfilet en kabeljauwhaasje in een

sausje met vers gestoomde groentjes                                                          € 15,50/persoon

- Ovengebakken gebraad van kalkoenfilet met fruitsaus, peertjes en veenbessen,

een kerstklassieker!                                                                                   € 13,50/persoon

- Orloff van kalkoengebraad in een superlekkere archiducsaus met cognac,

met gespekte boontjes en boschampignons                                                  € 14,50/persoon

- Filet van Mechelse koekoek in een roomsausje met cognac afgewerkt met

            Jonagold-appelen, rozijntjes en pastinaak                                                    € 15,50/persoon

- Malse filet van gebakken parelhoen in een roomsausje met stukjes knolselder,

            groene druiven en Pineau des Charentes                                                      € 15,50/persoon

- Eendenborstfilet geflambeerd met Grand Marnier in een  saus van sinaasappel

en rozemarijn, met fruitgarnituur                                                                  € 15,50/persoon

- Sappig en rosé gebakken varkenshaasje met pepersaus, worteltjes en boontjes          € 14,50/persoon

- Rugfilet van Iberico-varken met groentekransje en boschampignons                          € 18.50/persoon

- Everzwijnmedaillons Grand Veneur met een gevuld appeltje en witloof                       € 16,50/persoon

- Subtiel gemarineerde hertenfilet in een met fondantchocolade op smaak gebracht

wildsausje, veenbessen in een appeltje en witloofstronkjes                              € 18,50/persoon


 
 
Onze super-voordeel menu’s voor de feestdagen
 
Deze speciale voordeelmenu’s zijn steeds ongewijzigd en minimum 10 dagen vooraf te bestellen !
Uitsluitend geldig  in de periode van 22 december 2018 tot 1 januari 2019 !
 
Familiemenu: ( minimum te bestellen voor 4 personen)              € 17.50 / persoon
 
  • Tomatenroomsoep met balletjes
  • Kalkoengebraad met fruitsaus, peertjes en veenbessen, kroketjes
  • Chocomousse
 
Feestmenu: ( minimum te bestellen voor 4 personen)                  € 24,50 / persoon
 
  • Bij het aperitief: Mini-vidés in assortiment
  • Scampipannetje
  • Varkenshaasje met pepersaus, wintergroentjes en kroketjes
  • Tiramisu
 
Wildmenu: ( minimum te bestellen voor 2 personen)                  € 32 / persoon
 
  • Trio van wildpaté met bijhorend cofituurtje
  • Hertenfilet met wildsaus, appeltje met veenbessen, witloof en aardappelgratin
  • Assortiment gerijpte kazen met vers fruit en noten
 
Home | Contact / openingsuren | Onze Producten | Foto's | Weetjes en tips | Feestfolder : download